ArtSoft Firmar - poslovni program za vaše poslovanje

Poslovni računalniški program za vodenje podjetij.

DEMO verzija

Verzije

Program Firmar je na voljo za uporabo na operacijskih sistemih Windows, Mac in Linux.

Za uporabo ne potrebujete emulatorja, kar pomeni zelo hitro izvajanje!

Na voljo je tudi Firmar blagajna za Android, ki vam omogoča uporabo davčne blagajne na telefonu ali tabličnem računalniku.

Program za izdajo računov, vodenje blagajne, potne naloge, in obračun potnih stroškov, evidenco prejetih računov, vodenje prometa na transakcijskem računu, spremljanje plačil, izdelavo plačilnih nalogov, vodenje zalog.

Več o tem

Uporaba

Firmar je mogoče uporabljati na zelo različne načine - od poljubnega kombiniranja in povezovanja modulov, do povezovanja večih programov Firmar v skupen sistem - omrežje.

Davčna blagajna

Nadgradnja za davčno blagajno je pripravljena.

Ponudba paketov, ki vključujejo davčno blagajno.

Lastnosti

Kakšne so lastnosti programa Firmar?

 
Firmar – vodenje poslovanja malih podjetij

Poslovni programi, ki so na trgu so spisani za različne namene: glede na vrsto dejavnosti, velikost podjetja in organiziranost računovodstva. Neracionalno bi bilo kupovali ali uporabljati poslovno programsko opremo, ki ima višjo ceno nakupa in vzdrževanja zaradi nabora funkcionalnosti, ki jih podjetje ne potrebuje.

Firmar je uporabno orodje podjetnika, ki poganja storitveno dejavnost. Vsebinsko in cenovno je prilagojen mikro/malim podjetjem. Ponuja osnovne rešitve kot so izdelava A4 računov, izdelava računov z UPN položnico, izdelava POS računov, davčna blagajna, vodenje gotovinske blagajne, obračun potnih stroškov, vodenje skladišča. Omogoča tudi vodenje transakcijskega računa, evidenco prejetih računov in spremljanje plačil. Podjetniki, ki vodijo enostavno knjigovodstvo pridobijo tudi možnost avtomatskega knjiženja in tako hitro izdelavo knjige prihodkov in odhodkov.

Na voljo so tudi delovni nalogi, naročilnice, nalepke, analitika,... Enostavno je mogoče voditi bazo partnerjev, sestavljati potne naloge, plačilne naloge in pogodbe.

Program Firmar - ekranska slika.
Poslovni program Firmar

Program omogoča podjetniku, da ima praktično brez računovodskega znanja vpogled v njegovo poslovanje: odprti računi, pregled vseh nakazil, dolgovi dobaviteljem, dnevniki blagajne. Informacije so tako na voljo sproti in to še preden bi se dokumenti sploh poknjižili v računovodskem servisu. Primeren je tako za DDV zavezance kot tudi za male davčne zavezance.

Kljub temu, da uporablja pravo bazo podatkov ga lahko nosite kar v žepu na USB disku in ga imate vedno pri roki. Po drugi stran pa ga je mogoče pripraviti v verzji za delo v lokalnem omrežju, kjer lahko dela hkratno več uporabnikov na več računalnikih. Če to ne zadostuje in je poslovanje bolj razpršeno, se lahko vzpostavi sistem, kjer uporabniki dostopajo iz oddaljenih lokacij.

Nakup programa spremlja tudi brezplačna pomoč pri namestitvi in začetnih vnosih, zato lahko z delom začnete takoj.

Preverite različne pakete programa.