ArtSoft Firmar - poslovni program za vaše poslovanje

Poslovni računalniški program za vodenje podjetij.

DEMO verzija

Verzije

Program Firmar je na voljo za uporabo na operacijskih sistemih Windows, Mac in Linux.

Na voljo je tudi Firmar blagajna za Android, ki vam omogoča uporabo davčne blagajne na telefonu ali tabličnem računalniku.

Program za izdajo računov, vodenje blagajne, potne naloge in obračun potnih stroškov, evidenco prejetih računov, vodenje prometa na transakcijskem računu, spremljanje plačil, izdelavo plačilnih nalogov in vodenje zalog.

Več o tem

Uporaba

Firmar je mogoče uporabljati na več načinov - od poljubnega kombiniranja in povezovanja modulov, do povezovanja več programov Firmar v skupen sistem - omrežje.

Davčna blagajna

Nadgradnja za davčno blagajno je pripravljena.

Ponudba paketov, ki vključujejo davčno blagajno.

Lastnosti

Kakšne so lastnosti programa Firmar?

 
Moj poslovno-informacijski sistem v mojem žepu

Firmarja lahko imate (fizično) "v žepu". Seveda lahko imate vsak program pred namestitvijo "v žepu" npr. na CDju. Ko ga enkrat namestite na računalnik, pa je od programa odvisno ali se bo dobro razumel tudi z vašimi drugimi računalniki.

Vzemimo, da imate pisarniški računalnik in prenosnik. Nekaj dela bi s programom radi opravili v pisarni, ko ste na terenu, želite da vam je program dosegljiv na prenosniku, kak podatek pa bi radi preverili tudi doma.

Ni nujno, da potrebujete takšno fleksibilnost - a če jo, bi bilo koristno imeti program, ki vam to omogoča. Če morate na računalnik zraven programa namestiti še razne dodatke in gonilnike, potem to nikakor ni idelna rešitev.

V žep je najlažje spraviti USB ključek (flash disk) oz. prenosni disk; cenovno so dostopni vsakomur (terabajtni disk za 100 €). Če imate na njem programe, ki jih morate imeti vedno pri roki, je to prava rešitev. Firmar vam to seveda omogoča. Da, tudi velik sistem je mogoče razviti tako, da deluje neodvisno od računalnika. Priključite disk na računalnik in poslovni program vam bo na voljo, ne glede na to kateri računalnik uporabljate.