ArtSoft Firmar - poslovni program za vaše poslovanje

Poslovni računalniški program za vodenje podjetij.

DEMO verzija

Verzije

Program Firmar je na voljo za uporabo na operacijskem sistemu Windows.

Na voljo je tudi Firmar blagajna za Android, ki vam omogoča uporabo davčne blagajne na telefonu ali tabličnem računalniku.

Program za izdajo računov, vodenje blagajne, potne naloge in obračun potnih stroškov, evidenco prejetih računov, vodenje prometa na transakcijskem računu, spremljanje plačil, izdelavo plačilnih nalogov in vodenje zalog.

Več o tem

Uporaba

Firmar je mogoče uporabljati na več načinov - od poljubnega kombiniranja in povezovanja modulov, do povezovanja več programov Firmar v skupen sistem - omrežje.

Paketi / moduli

Ponudba vseh paketov in pregled vseh modulov.

Lastnosti

Kakšne so lastnosti programa Firmar?

 
Firmar – vodenje poslovanja podjetij

Firmar je uporabno orodje podjetnika. Ponuja rešitve kot so izdelava A4 računov, izdelava računov z UPN položnico, izdelava POS računov, davčna blagajna, vodenje gotovinske blagajne, obračun potnih stroškov, vodenje skladišča. Omogoča tudi vodenje transakcijskega računa, evidenco prejetih računov in spremljanje plačil. Podjetniki, ki vodijo enostavno knjigovodstvo, pridobijo tudi možnost avtomatskega knjiženja in s tem hitro izdelavo knjige prihodkov in odhodkov.

Na voljo so tudi delovni nalogi, UPN QR - univerzalni plačilni nalogi, naročilnice, nalepke, analitika, ... S programom je mogoče voditi bazo partnerjev, sestavljati potne naloge, plačilne naloge in pogodbe.

Program Firmar - ekranska slika.
Poslovni program Firmar

Program omogoča podjetniku - z ali brez računovodskega znanja - vpogled v poslovanje: odprti računi, pregled vseh nakazil, dolgovi dobaviteljem, dnevniki blagajne, ... Informacije so tako na voljo sproti in to še preden se dokumenti poknjižijo v računovodskem servisu. Program je primeren tako za DDV zavezance kot tudi za male davčne zavezance.

Če ima uporabnik tudi računovodsko znanje, so mu na voljo še evidenca in obračun DDV, glavna knjiga, osnovna sredstva in plače.

Program je mogoče pripraviti tudi za delo v lokalnem omrežju, kjer ga lahko hkrati uporablja več uporabnikov na več računalnikih. Ko to ne zadostuje in je poslovanje bolj razpršeno, se lahko vzpostavi sistem, kjer uporabniki do podatkov dostopajo iz oddaljenih lokacij.

Nakup programa spremlja brezplačna pomoč pri namestitvi in začetnih vnosih, zato lahko z delom začnete takoj.

Preverite različne pakete programa.