ArtSoft Firmar - poslovni program za vaše poslovanje

Poslovni računalniški program za vodenje podjetij.

DEMO verzija

Verzije

Program Firmar je na voljo za uporabo na operacijskem sistemu Windows.

Na voljo je tudi Firmar blagajna za Android, ki vam omogoča uporabo davčne blagajne na telefonu ali tabličnem računalniku.

Program za izdajo računov, vodenje blagajne, potne naloge in obračun potnih stroškov, evidenco prejetih računov, vodenje prometa na transakcijskem računu, spremljanje plačil, izdelavo plačilnih nalogov in vodenje zalog.

Več o tem

Uporaba

Firmar je mogoče uporabljati na več načinov - od poljubnega kombiniranja in povezovanja modulov, do povezovanja več programov Firmar v skupen sistem - omrežje.

Paketi / moduli

Ponudba vseh paketov in pregled vseh modulov.

Lastnosti

Kakšne so lastnosti programa Firmar?

 

Fakturiranje

Vsebina

Osnovni del programa Firmar predstavlja modul za fakturiranje. Fakturiranje omogoča izdelavo dokumentov kot so predračun, račun in dobropis - izdelava in tisk sta preprosta. Vse dokumente je mogoče shraniti v PDF datoteke. Izdelati je mogoče tudi e-račune v obliki e-Slog. Pri uporabi modula UPN je mogoče pripravljati tudi račune s položnico. Z dodatnim modulom POS, ki deluje v povezavi s fakturiranjem, je omogočeno tiskanje računov na POS (trgovinski) tiskalnik, omogočena je tudi povezava z drugo opremo (prikazovalnik cen, predal za denar) in povezava s Finančno upravo - davčna blagajna.

Učinkovitost

Za čim bolj učinkovito uporabo so dokumenti aktivno povezani s šifranti (partnerji, pošte, ...) in pregledi. Dokumenti lahko tudi "dedujejo" podatke iz drugih dokumentov, kar skrajša čas vnosa npr. predračun lahko služi kot predloga za izdelavo računa ipd.

Vnos/pregled

Vnos dokumentov omogoča hitro sestavo in tiskanje. Dokumente je mogoče kumulativno pregledati z uporabo filtriranja po datumu, partnerju, znesku ali zaporednih številkah.

Informacije pri roki

Pregledi računov in plačil služijo tudi kot evidenca terjatev do kupcev. Modul nudi podrobne informacije o plačilih - plačana realizacija. V namen pridobivanja informacij o plačilih nudi pregled računov - prikaz po računih, ki so neplačani, delno plačani itd.