ArtSoft Firmar - poslovni program za vaše poslovanje

Poslovni računalniški program za vodenje podjetij.

DEMO verzija

Verzije

Program Firmar je na voljo za uporabo na operacijskem sistemu Windows.

Na voljo je tudi Firmar blagajna za Android, ki vam omogoča uporabo davčne blagajne na telefonu ali tabličnem računalniku.

Program za izdajo računov, vodenje blagajne, potne naloge in obračun potnih stroškov, evidenco prejetih računov, vodenje prometa na transakcijskem računu, spremljanje plačil, izdelavo plačilnih nalogov in vodenje zalog.

Več o tem

Uporaba

Firmar je mogoče uporabljati na več načinov - od poljubnega kombiniranja in povezovanja modulov, do povezovanja več programov Firmar v skupen sistem - omrežje.

Paketi / moduli

Ponudba vseh paketov in pregled vseh modulov.

Lastnosti

Kakšne so lastnosti programa Firmar?

 

Prejeto

Vsebina

Modul Prejeto je namenjen uporabnikom, ki želijo vedno imeti na dlani informacije o plačilih, obveznostih in stroških ter s tem odgovore na vprašanja: Kakšne in do koga so obveznosti podjetja? Katere vrste stroškov nastajajo in kako visoki so?

Stroški

Pregled po vrstah stroškov ponuja analitične informacije, ki vam pomagajo preučiti kako znižati stroške ali kako jih preusmeriti v bolj donosne namene.

Vnos/pregled

Vnos prejetih računov (tudi avansnih in gotovinskih računov ter dobropisov) omogoča hitro izbiro dobaviteljev in dogodkov kot so elektrika, najemnine, stroški storitev ipd.

Informacije pri roki

Pregledi prejetih računov (evidenca obveznosti) vam v vsakem trenutku ponujajo informacije o vseh prejetih fakturah, dolgovih do dobaviteljev in izvedenih plačilih.