ArtSoft Firmar - poslovni program za vaše poslovanje

Poslovni računalniški program za vodenje podjetij.

DEMO verzija

Verzije

Program Firmar je na voljo za uporabo na operacijskem sistemu Windows.

Na voljo je tudi Firmar blagajna za Android, ki vam omogoča uporabo davčne blagajne na telefonu ali tabličnem računalniku.

Program za izdajo računov, vodenje blagajne, potne naloge in obračun potnih stroškov, evidenco prejetih računov, vodenje prometa na transakcijskem računu, spremljanje plačil, izdelavo plačilnih nalogov in vodenje zalog.

Več o tem

Uporaba

Firmar je mogoče uporabljati na več načinov - od poljubnega kombiniranja in povezovanja modulov, do povezovanja več programov Firmar v skupen sistem - omrežje.

Paketi / moduli

Ponudba vseh paketov in pregled vseh modulov.

Lastnosti

Kakšne so lastnosti programa Firmar?

 

Firmar - uporabniški priročnik

Navodila za uporabo programa Firmar so na voljo preko spleta (spodaj) ali v naslednjih formatih:

firmar-navodila.pdf PDF

firmar-navodila.doc Word

firmar-navodila.odt OpenOffice

Navodila lahko prikličete tudi v programu s tipko F1.


Kazalo

Banka / Vnos prilivov in odlivov TRR / Uvoz prometa transakcijskega računa

Poleg ročnega vnosa lahko uporabite tudi gumb Uvoz, ki uvozi podatke iz bančnih izpiskov. Bančne izpiske morate naprej izvoziti v vašem bančnem programu, nato jih lahko uvažate v Firmar.

Postopek uvoza je preprost: kliknite na lupo zraven teksta Izvor podatkov, izberite XML datoteko in kliknite gumb Uvoz. Zajem podatkov preko uvoza se nekoliko razlikuje od ročnega vnosa. Glede na številko izpiska na katerem se nahajate, bo program poskušal poiskati v datoteki transakcije za ta izpisek. Nastavil bo tudi datum izpiska in napolnil tabelo s transakcijami (dogodki).

Glede na sestavljene izdane račune in knjižene prejete račune, bo program poskušal povezati transakcije z računi in le-te tudi zapreti. Izdani računi bodo zaprti preko referenc SI12. Prejeti računi bodo zaprti preko vnesenih referenc pri prejetih računih.

Določenim transakcijam boste morda želeli spremeniti dogodek, tako da boste izbrali drugi dogodek iz šifranta dogodkov. Vrsta dogodka, ki jo izberete pri vnosu vam služi pri kasnejšem analiziranju prometa.