ArtSoft Firmar - poslovni program za vaše poslovanje

Poslovni računalniški program za vodenje podjetij.

DEMO verzija

Verzije

Program Firmar je na voljo za uporabo na operacijskem sistemu Windows.

Na voljo je tudi Firmar blagajna za Android, ki vam omogoča uporabo davčne blagajne na telefonu ali tabličnem računalniku.

Program za izdajo računov, vodenje blagajne, potne naloge in obračun potnih stroškov, evidenco prejetih računov, vodenje prometa na transakcijskem računu, spremljanje plačil, izdelavo plačilnih nalogov in vodenje zalog.

Več o tem

Uporaba

Firmar je mogoče uporabljati na več načinov - od poljubnega kombiniranja in povezovanja modulov, do povezovanja več programov Firmar v skupen sistem - omrežje.

Paketi / moduli

Ponudba vseh paketov in pregled vseh modulov.

Lastnosti

Kakšne so lastnosti programa Firmar?

 

Firmar - uporabniški priročnik

Navodila za uporabo programa Firmar so na voljo preko spleta (spodaj) ali v naslednjih formatih:

firmar-navodila.pdf PDF

firmar-navodila.doc Word

firmar-navodila.odt OpenOffice

Navodila lahko prikličete tudi v programu s tipko F1.


Kazalo

Blagajna / Info

Menu Blagajna je namenjen vodenju vašega blagajniškega poslovanja. Izdelate si lahko blagajniški dnevnik na podlagi blagajniških prejemkov in/ali izdatkov.

Ko prvič uporabljate menu Blagajna, vas program opozori, da morate najprej izbrati veljavno blagajno in odpre se vam šifrant Blagajne. Vnesete podatke o blagajni, kliknete Potrdi in že lahko začnete. Kasneje lahko dodate in uporabljate še več blagajn. Morate pa biti pazljivi na to, da je ob vnašanju dogodkov vedno izbrana želena blagajna. Naziv trenutno veljavne blagajne je viden na blagajniških listinah. Da bi spremenili trenutno veljavno blagajno uporabite šifrant Blagajne.