ArtSoft Firmar - poslovni program za vaše poslovanje

Poslovni računalniški program za vodenje podjetij.

DEMO verzija

Verzije

Program Firmar je na voljo za uporabo na operacijskem sistemu Windows.

Na voljo je tudi Firmar blagajna za Android, ki vam omogoča uporabo davčne blagajne na telefonu ali tabličnem računalniku.

Program za izdajo računov, vodenje blagajne, potne naloge in obračun potnih stroškov, evidenco prejetih računov, vodenje prometa na transakcijskem računu, spremljanje plačil, izdelavo plačilnih nalogov in vodenje zalog.

Več o tem

Uporaba

Firmar je mogoče uporabljati na več načinov - od poljubnega kombiniranja in povezovanja modulov, do povezovanja več programov Firmar v skupen sistem - omrežje.

Paketi / moduli

Ponudba vseh paketov in pregled vseh modulov.

Lastnosti

Kakšne so lastnosti programa Firmar?

 

Firmar - uporabniški priročnik

Navodila za uporabo programa Firmar so na voljo preko spleta (spodaj) ali v naslednjih formatih:

firmar-navodila.pdf PDF

firmar-navodila.doc Word

firmar-navodila.odt OpenOffice

Navodila lahko prikličete tudi v programu s tipko F1.


Kazalo

Fakturiranje / Fakturiranje - skupne značilnosti / Pregled dokumentov in plačil / Pregled dokumentov

Da bi v pregled priklicali le določene dokumente, so vam na voljo naslednji kriteriji:

Številka dokumenta - izberite številko začetnega in številko končnega dokumenta.

Datumi - izberite skrajne datume med katerimi so bili dokumenti knjiženi, prejeti, sestavljeni,... Opis datumov je v podpoglavju "Fakturiranje - skupne značilnosti/Datumi".

Znesek - izberite najvišji in/ali najnižji znesek dokumenta.

Partner - izberite partnerja (vašega kupca/dobavitelja). Opis izbire partnerja je v podpoglavju "Fakturiranje - skupne značilnosti/Partnerji".

Zastopnik - izberete lahko zastopnika.

Prikaži (pri računih) - opis filtra dokumentov je v podpoglavju "Fakturiranje - skupne značilnosti/Filter dokumentov po plačilih".

Opombe - vnesete lahko del teksta iz opomb na dokumentih.

Vrsta plačila - izberete lahko vrsto plačila, ki vam prikaže račune z izbrano vrsto plačila, npr. gotovina.

Način dostave računa - pregled računov se lahko pripravi tudi glede na način dostave računa, ki ga ima nastavljen partner, npr. navadna pošta.

Ko določite vse želene kriterije, kliknite na gumb Najdi. V primeru, da ne boste določili nobenega kriterija, bodo prikazani vsi dokumenti.

V primeru, da vas zanimajo podrobnosti nekega dokumenta, dvokliknite nanj ali pa ga izberite in kliknite na gumb Potrdi. Odprlo se bo okno z dokumentom.

Če želite poiskati dokumente z drugačnimi lastnostmi lahko postopek v celoti ponovite. Vnesite druge kriterije in kliknite na gumb Najdi. Pred vnašanjem drugih kriterijev v vnosna polja vam bo v pomoč gumb Počisti.

Podatke lahko z gumbom Izvozi izvozite v CSV datoteko, ki jo je mogoče odpreti v razpredelnici (Excel oz. OpenOffice Calc).

Za tiskanje seznama dokumentov kliknite na gumb Natisni.

Za tiskanje vseh dokumentov iz seznama kliknite na gumb Natisni D.

Če želite natisniti le določene dokumente najprej izpopolnite iskalne kriterije (št. dokumenta, partner,...), nato pa kliknite na gumb Najdi. S tem imate na voljo zožen seznam dokumentov. Za še podrobnejšo selekcijo uporabite kombinacijo CTRL + klik z miško in izberite tiste, ki jih želite tiskati. Gumb Natisni D vam bo nato pripravil paket dokumentov za tisk.