ArtSoft Firmar - poslovni program za vaše poslovanje

Poslovni računalniški program za vodenje podjetij.

DEMO verzija

Verzije

Program Firmar je na voljo za uporabo na operacijskem sistemu Windows.

Na voljo je tudi Firmar blagajna za Android, ki vam omogoča uporabo davčne blagajne na telefonu ali tabličnem računalniku.

Program za izdajo računov, vodenje blagajne, potne naloge in obračun potnih stroškov, evidenco prejetih računov, vodenje prometa na transakcijskem računu, spremljanje plačil, izdelavo plačilnih nalogov in vodenje zalog.

Več o tem

Uporaba

Firmar je mogoče uporabljati na več načinov - od poljubnega kombiniranja in povezovanja modulov, do povezovanja več programov Firmar v skupen sistem - omrežje.

Paketi / moduli

Ponudba vseh paketov in pregled vseh modulov.

Lastnosti

Kakšne so lastnosti programa Firmar?

 

Firmar - uporabniški priročnik

Navodila za uporabo programa Firmar so na voljo preko spleta (spodaj) ali v naslednjih formatih:

firmar-navodila.pdf PDF

firmar-navodila.doc Word

firmar-navodila.odt OpenOffice

Navodila lahko prikličete tudi v programu s tipko F1.


Kazalo

Fakturiranje / Izdani dokumenti / Avansni račun - posebnosti

Avansni račun izdelate enako kot druge dokumente. Posebnost avansnega računa je ta, da ga izdajate za vsako prejeto predplačilo, najkasneje na zadnji dan obdobja za obračun DDV (mesec, trimesečje). Za namen priprave avansnega računa pripravite posebni artikel, npr. "Prejeti avans".

Ko bo storitev opravljena in boste izdajali račun, uporabite gumb Avansna plačila (na računu, zavihek "Podatki 2"), kjer lahko poiščete povezane avansne račune. Z gumbom Dodaj dodate avansni račun. Znesek plačila (kolona Skupaj) lahko po potrebi popravite.