ArtSoft Firmar - poslovni program za vaše poslovanje

Poslovni računalniški program za vodenje podjetij.

DEMO verzija

Verzije

Program Firmar je na voljo za uporabo na operacijskem sistemu Windows.

Na voljo je tudi Firmar blagajna za Android, ki vam omogoča uporabo davčne blagajne na telefonu ali tabličnem računalniku.

Program za izdajo računov, vodenje blagajne, potne naloge in obračun potnih stroškov, evidenco prejetih računov, vodenje prometa na transakcijskem računu, spremljanje plačil, izdelavo plačilnih nalogov in vodenje zalog.

Več o tem

Uporaba

Firmar je mogoče uporabljati na več načinov - od poljubnega kombiniranja in povezovanja modulov, do povezovanja več programov Firmar v skupen sistem - omrežje.

Paketi / moduli

Ponudba vseh paketov in pregled vseh modulov.

Lastnosti

Kakšne so lastnosti programa Firmar?

 

Firmar - uporabniški priročnik

Navodila za uporabo programa Firmar so na voljo preko spleta (spodaj) ali v naslednjih formatih:

firmar-navodila.pdf PDF

firmar-navodila.doc Word

firmar-navodila.odt OpenOffice

Navodila lahko prikličete tudi v programu s tipko F1.


Kazalo

Fakturiranje / Izdani dokumenti / Sestava izdanih dokumentov / Storno dokument

Če izdelujete račun, dobropis ali avansni račun imate tudi gumb Storno dokument, ki pripravi dokument z negativnimi količinami in vrednostmi. Za pripravo storno dokumenta se najprej postavite na nov dokument, to je prazen dokument brez številke (po dokumentih se pomikate z gumboma Prejšnji/Naslednji). Kliknite gumb Storno dokument in odpre se vam pregled dokumentov. Kliknite gumb Najdi, označite dokument, ki ga želite stornirati tako, da z miško kliknete na določeno vrstico v tabeli. Kliknite gumb Potrdi. Pripravijo se vam postavke z negativnimi količinami. Dokument zaključite po običajnem postopku - gumb Natisni.