ArtSoft Firmar - poslovni program za vaše poslovanje

Poslovni računalniški program za vodenje podjetij.

DEMO verzija

Verzije

Program Firmar je na voljo za uporabo na operacijskem sistemu Windows.

Na voljo je tudi Firmar blagajna za Android, ki vam omogoča uporabo davčne blagajne na telefonu ali tabličnem računalniku.

Program za izdajo računov, vodenje blagajne, potne naloge in obračun potnih stroškov, evidenco prejetih računov, vodenje prometa na transakcijskem računu, spremljanje plačil, izdelavo plačilnih nalogov in vodenje zalog.

Več o tem

Uporaba

Firmar je mogoče uporabljati na več načinov - od poljubnega kombiniranja in povezovanja modulov, do povezovanja več programov Firmar v skupen sistem - omrežje.

Paketi / moduli

Ponudba vseh paketov in pregled vseh modulov.

Lastnosti

Kakšne so lastnosti programa Firmar?

 

Firmar - uporabniški priročnik

Navodila za uporabo programa Firmar so na voljo preko spleta (spodaj) ali v naslednjih formatih:

firmar-navodila.pdf PDF

firmar-navodila.doc Word

firmar-navodila.odt OpenOffice

Navodila lahko prikličete tudi v programu s tipko F1.


Kazalo

Intrastat / Priprava podatkov za Intrastat

Pred pripravo podatkov preverite izbran mesec poročanja, nato kliknite na gumb Najdi. V tabeli se bodo izpisali podatki za Intrastat.

Pri Vloga dokumenta je privzeto izbrano je privzeto izbrano I - izvirni oz. 0 - nični v primeru, da za izbrano obdobje ni bilo prometa. Vlogo dokumenta lahko pred izvozom spremenite tudi na N - nadomestni v primeru, da ponovno poročate podatke.

Za privzete nastavitve kliknite gumb Počisti.

Za izvoz kliknite na gumb Izvozi in izberite mapo za shranjevanje datoteke. Datoteka se ustvari v formatu CSV. V spletni aplikaciji Intrastat boste našli gumb za uvoz CSV, kjer nato izberete ustvarjeno datoteko.