ArtSoft Firmar - poslovni program za vaše poslovanje

Poslovni računalniški program za vodenje podjetij.

DEMO verzija

Verzije

Program Firmar je na voljo za uporabo na operacijskem sistemu Windows.

Na voljo je tudi Firmar blagajna za Android, ki vam omogoča uporabo davčne blagajne na telefonu ali tabličnem računalniku.

Program za izdajo računov, vodenje blagajne, potne naloge in obračun potnih stroškov, evidenco prejetih računov, vodenje prometa na transakcijskem računu, spremljanje plačil, izdelavo plačilnih nalogov in vodenje zalog.

Več o tem

Uporaba

Firmar je mogoče uporabljati na več načinov - od poljubnega kombiniranja in povezovanja modulov, do povezovanja več programov Firmar v skupen sistem - omrežje.

Paketi / moduli

Ponudba vseh paketov in pregled vseh modulov.

Lastnosti

Kakšne so lastnosti programa Firmar?

 

Firmar - uporabniški priročnik

Navodila za uporabo programa Firmar so na voljo preko spleta (spodaj) ali v naslednjih formatih:

firmar-navodila.pdf PDF

firmar-navodila.doc Word

firmar-navodila.odt OpenOffice

Navodila lahko prikličete tudi v programu s tipko F1.


Kazalo

Upravljanje / Nastavitve izhodnih dokumentov / Prevodi tekstov na dokumentih

Nastavite si lahko poljubne tekste za ponudbo, predračun, račun, avansni račun, dobropis in dobavnico. Lahko gre za tekste v poljubnem številu tujih jezikov ali pa le za različice slovenskih tekstov.

Prikazani jeziki se lahko določijo v šifrantu Jeziki.

Izberete lahko Privzeti jezik izpisa, ki bo vedno privzeto izbran na izhodnih dokumentih.

V tabeli Prevodi tekstov, si lahko ustvarite vaš poljuben večjezični slovar. Vse kolone, desno od kolone Slovenščina, se lahko urejajo z dvoklikom na posamezno polje. Tako si lahko ustvarite prevode v angleščino, nemščino in ostale jezike, ki jih potrebujete.

Same kolone Slovenščina ni mogoče spreminjati. Če želite spremeniti slovenske tekste dodajte nov jezik, npr.: "Slovenščina 2". V to kolono vnesite le tiste tekste, ki jih želite spremeniti.

Izpis prevoda zač. in kon. tekstov je nastavitev, ki vam omogoča, da se začetni in končni teksti na dokumentu izpišejo na različne načine. Začetni in končni teksti se določajo v šifrantu Teksti. Možnost Samo prevod izpiše samo prevod teksta v tuj jezik, npr. samo angleško verzijo teksta. Možnost Prevod in SLO izpiše najprej prevod teksta, nato pa še tekst v slovenščini. Možnost SLO in prevod pa izpiše najprej tekst v slovenščini, nato pa še prevod.

Za shranjevanje nastavitev kliknite gumb Shrani.