ArtSoft Firmar - poslovni program za vaše poslovanje

Poslovni računalniški program za vodenje podjetij.

DEMO verzija

Verzije

Program Firmar je na voljo za uporabo na operacijskih sistemih Windows, Mac in Linux.

Za uporabo ne potrebujete emulatorja, kar pomeni zelo hitro izvajanje!

Na voljo je tudi Firmar blagajna za Android, ki vam omogoča uporabo davčne blagajne na telefonu ali tabličnem računalniku.

Program za izdajo računov, vodenje blagajne, potne naloge, in obračun potnih stroškov, evidenco prejetih računov, vodenje prometa na transakcijskem računu, spremljanje plačil, izdelavo plačilnih nalogov, vodenje zalog.

Več o tem

Uporaba

Firmar je mogoče uporabljati na zelo različne načine - od poljubnega kombiniranja in povezovanja modulov, do povezovanja večih programov Firmar v skupen sistem - omrežje.

Davčna blagajna

Nadgradnja za davčno blagajno je pripravljena.

Ponudba paketov, ki vključujejo davčno blagajno.

Lastnosti

Kakšne so lastnosti programa Firmar?

 
O podjetju

ArtSoft je nastal v letu 2007 izključno z namenom razvoja programske opreme. S pomočjo lastnega znanja in z na tisoče porabljenimi urami je tako nastalo tudi nekaj uporabnih programom primernih za širši krog uporabnikov. Ponudba tako sestavlja poslovne, izobraževalne in druge programe.

Glavni produkt, ki zahteva tudi največ pozornosti je poslovni program Firmar - poslovno orodje za podjetja, podjetnike, društva,... Spletna stran, ki je pred vami, služi kot predstavitev in za podporo Firmar uporabnikom.

ArtSoft Ljubo Brglez s.p.
Gerečja vas 67
2288 Hajdina
DŠ: 74132415
MŠ: 3167291
IBAN: SI56 0215 0025 6380 790
Kontaktne informacije