ArtSoft Firmar - poslovni program za vaše poslovanje

Poslovni računalniški program za vodenje podjetij.

DEMO verzija

Verzije

Program Firmar je na voljo za uporabo na operacijskem sistemu Windows.

Na voljo je tudi Firmar blagajna za Android, ki vam omogoča uporabo davčne blagajne na telefonu ali tabličnem računalniku.

Program za izdajo računov, vodenje blagajne, potne naloge in obračun potnih stroškov, evidenco prejetih računov, vodenje prometa na transakcijskem računu, spremljanje plačil, izdelavo plačilnih nalogov in vodenje zalog.

Več o tem

Uporaba

Firmar je mogoče uporabljati na več načinov - od poljubnega kombiniranja in povezovanja modulov, do povezovanja več programov Firmar v skupen sistem - omrežje.

Paketi / moduli

Ponudba vseh paketov in pregled vseh modulov.

Lastnosti

Kakšne so lastnosti programa Firmar?

 

Gotovinska blagajna

Vsebina

Blagajniško poslovanje zajema modul Blagajna, ki omogoča najenostavnejšo sestavo listin.

Ko imate partnerja že vnesenega v program, lahko blagajniški prejemek ali blagajniški izdatek izdelate v petih sekundah.

Voditi je mogoče več gotovinskih blagajn: glavna blagajna, pomožna blagajna,...

Blagajniški prejemek/izdatek

Blagajniški prejemek in blagajniški izdatek lahko sestavite z nekaj kliki in natisnete.

Vnos

Vnos in izpis blagajniških listin je povezan s seznamom partnerjev in dogodkov blagajne ter je zelo preprost. Iz šifranta izberite dogodek (npr. polog gotovine) in nato izberite partnerja. Pri vnosu zneska se bo ustvaril tudi skupni znesek z besedo, posamezne postavke pa se bodo seštele.

Dnevnik blagajne in podroben pregled

S programom Firmar vam ne bo potrebno skrbeti za blagajniški dnevnik, ker ta nastaja avtomatsko. Preprosto poiščite vaše dnevnike, hkrati še prekontrolirajte promet in jih natisnite. Pregled dogodkov blagajne pa vam nudi podrobne informacije o prometu gotovinske blagajne.