ArtSoft Firmar - poslovni program za vaše poslovanje

Poslovni računalniški program za vodenje podjetij.

DEMO verzija

Verzije

Program Firmar je na voljo za uporabo na operacijskih sistemih Windows, Mac in Linux.

Za uporabo ne potrebujete emulatorja, kar pomeni zelo hitro izvajanje!

Na voljo je tudi Firmar blagajna za Android, ki vam omogoča uporabo davčne blagajne na telefonu ali tabličnem računalniku.

Program za izdajo računov, vodenje blagajne, potne naloge, in obračun potnih stroškov, evidenco prejetih računov, vodenje prometa na transakcijskem računu, spremljanje plačil, izdelavo plačilnih nalogov, vodenje zalog.

Več o tem

Uporaba

Firmar je mogoče uporabljati na zelo različne načine - od poljubnega kombiniranja in povezovanja modulov, do povezovanja večih programov Firmar v skupen sistem - omrežje.

Davčna blagajna

Nadgradnja za davčno blagajno je pripravljena.

Ponudba paketov, ki vključujejo davčno blagajno.

Lastnosti

Kakšne so lastnosti programa Firmar?

 

Fakturiranje

Vsebina

Glavni del programa Firmar zajema modul za fakturiranje. Fakturiranje omogoča izdelavo dokumentov kot sta račun in dobropis, ki jih je mogoče zelo enostavno izdelati in natisniti. Vse dokumente je mogoče shraniti tudi v PDF datoteke. Izdelati je mogoče tudi e-račune v obliki e-slog. Pri uporabi modula UPN je mogoče pripravljati tudi račune s položnico. Z dodatnim modulom POS, ki deluje v povezavi s fakturiranjem, je omogočeno tudi tiskanje računov na POS (trgovinski) tiskalnik in povezavo z drugo opremo (prikazovalnik cen, predal za denar), hkrati pa bo omogočena tudi povezava s Finančno upravo - davčna blagajna.

Učinkovitost

Za čimbolj učinkovito uporabo so dokumenti aktivno povezani s seznami (partnerji, pošte, ...) in pregledi. Dokumenti lahko tudi "dedujejo" podatke iz drugih dokumentov kar skrajšuje čas vnosa npr. predračun lahko služi kot predloga za izdelavo računa ipd.

Vnos/pregled

Vnos dokumentov omogoča hitro navigacijo in tiskanje. Dokumente je mogoče kumulativno pregledati z uporabo filtriranja po datumu, partnerju, znesku ali zaporednih številkah.

Informacije pri roki

Pregledi računov in plačil služijo tudi kot evidenca terjatev do kupcev in še več, modul nudi podrobne informacije o plačilih - plačana realizacija. V namen pridobivanja informacij o plačilih nudi pregled računov prikaz po računih, ki so neplačani, delno plačani ipd.