ArtSoft Firmar - poslovni program za vaše poslovanje

Poslovni računalniški program za vodenje podjetij.

DEMO verzija

Verzije

Program Firmar je na voljo za uporabo na operacijskem sistemu Windows.

Na voljo je tudi Firmar blagajna za Android, ki vam omogoča uporabo davčne blagajne na telefonu ali tabličnem računalniku.

Program za izdajo računov, vodenje blagajne, potne naloge in obračun potnih stroškov, evidenco prejetih računov, vodenje prometa na transakcijskem računu, spremljanje plačil, izdelavo plačilnih nalogov in vodenje zalog.

Več o tem

Uporaba

Firmar je mogoče uporabljati na več načinov - od poljubnega kombiniranja in povezovanja modulov, do povezovanja več programov Firmar v skupen sistem - omrežje.

Paketi / moduli

Ponudba vseh paketov in pregled vseh modulov.

Lastnosti

Kakšne so lastnosti programa Firmar?

 

Zaloge - Skladišče

Vodenje zalog

Modul za zaloge - Skladišče je namenjen vsem, ki imate na zalogi blago za prodajo in/ali material. Omogoča vam vpogled v zaloge in pripravo dokumentacije kot je npr. prevzemnica.

Uporablja se v kombinaciji z modulom Fakturiranje, kjer preko dobavnic in računov izdajate blago iz skladišča. Skladišče se lahko uporablja tudi samostojno.

Modul Skladišče zajema:

Prevzemnica

Prevzem blaga na zalogo se vrši preko obrazca prevzemnica, ki omogoča tudi kalkulacijo prodajne cene.

Raziskovalec zaloge

Za vpogled v stanje zaloge posameznega artikla je na voljo raziskovalec zaloge, ki pokaže tudi zgodovino nabavnih cen ter prevzemnice povezane z artikli na zalogi.

Inventura

Inventura omogoča določanje novih količin artiklov na zalogi.

Sprememba cen

Za spremembo cen več artiklom hkrati je na voljo obrazec sprememba cen. Artiklom spreminja cene v šifrantu, nudi pa dokumentiran vpogled kdaj in zakaj je do spremembe prišlo.

Stanje zalog

Stanje zalog nudi pogled na celotno bazo artiklov na zalogi.