ArtSoft Firmar - poslovni program za vaše poslovanje

Poslovni računalniški program za vodenje podjetij.

DEMO verzija

Verzije

Program Firmar je na voljo za uporabo na operacijskem sistemu Windows.

Na voljo je tudi Firmar blagajna za Android, ki vam omogoča uporabo davčne blagajne na telefonu ali tabličnem računalniku.

Program za izdajo računov, vodenje blagajne, potne naloge in obračun potnih stroškov, evidenco prejetih računov, vodenje prometa na transakcijskem računu, spremljanje plačil, izdelavo plačilnih nalogov in vodenje zalog.

Več o tem

Uporaba

Firmar je mogoče uporabljati na več načinov - od poljubnega kombiniranja in povezovanja modulov, do povezovanja več programov Firmar v skupen sistem - omrežje.

Paketi / moduli

Ponudba vseh paketov in pregled vseh modulov.

Lastnosti

Kakšne so lastnosti programa Firmar?

 

Planer

Planer

Opravila, ki so vam pomembna in na katera ne želite pozabiti lahko vodite v okviru paketa Firmar. V program preprosto vnesite telefonske klice, sestanke in druga opravila.

Nad opravili imate vedno pregled - lahko jih sortirate, iščete po vrsti opravila oz. po poslovnemu partnerju.

Za pomembna opravila lahko nastavite tudi alarm (datum in ura opravila). Pri uporabi alarma se vam v programu pokaže posebno okno, ki vas opominja na opravilo. Vsak alarm lahko ustavite ali uporabite možnost "Zaspi", ki vas na opravilo ponovno opomni kasneje.

Evidenca opravil

Planer vam v osnovi služi kot TO-DO lista, to je seznam opravil, ki jih želite narediti.

Alarm

Ne pozabite na pomembna opravila: telefonske klice, sestanke, ... Za opravila, ki se navezujejo na določen čas, nastavite alarm.

Vnos opravila v planer
Planer - opomnik.
Dodajanje novega opravila v planer