ArtSoft Firmar - poslovni program za vaše poslovanje

Poslovni računalniški program za vodenje podjetij.

DEMO verzija

Verzije

Program Firmar je na voljo za uporabo na operacijskih sistemih Windows, Mac in Linux.

Za uporabo ne potrebujete emulatorja, kar pomeni zelo hitro izvajanje!

Na voljo je tudi Firmar blagajna za Android, ki vam omogoča uporabo davčne blagajne na telefonu ali tabličnem računalniku.

Program za izdajo računov, vodenje blagajne, potne naloge, in obračun potnih stroškov, evidenco prejetih računov, vodenje prometa na transakcijskem računu, spremljanje plačil, izdelavo plačilnih nalogov, vodenje zalog.

Več o tem

Uporaba

Firmar je mogoče uporabljati na zelo različne načine - od poljubnega kombiniranja in povezovanja modulov, do povezovanja večih programov Firmar v skupen sistem - omrežje.

Davčna blagajna

Nadgradnja za davčno blagajno je pripravljena.

Ponudba paketov, ki vključujejo davčno blagajno.

Lastnosti

Kakšne so lastnosti programa Firmar?

 

Planer

Planer

Opravila, ki so vam pomembna in na katera ne želite pozabiti lahko odslej vodite tudi v okviru paketa Firmar. Telefonske klice, sestanke ipd. pa tudi druga manj pomembna opravila enostavno vnesite v program.

Nad opravili imate vedno pregled - lahko jih sortirate, iščete po vrsti opravila oz. poslovnemu partnerju. Za pomembna opravila lahko nastavite tudi alarm na datum in uro opravila ali že prej. Pri uporabi alarma se vam v programu pokaže posebno okno, ki vas opominja na opravilo. Vsak alarm lahko ustavite ali uporabite opcijo "Zaspi", ki vas na opravilo ponovno opomni.

Evidenca opravil

Planer vam v osnovi služi kot TO-DO lista, to je seznam stvari, ki jih želite narediti.

Alarm

Ne pozabite na pomembna opravila: telefonske klice, sestanke, ... Za opravila, ki se navezujejo na določen čas nastavite alarm.

Vnos opravila v planer
Planer - opomnik.
Dodajanje novega opravila v planer