ArtSoft Firmar - poslovni program za vaše poslovanje

Poslovni računalniški program za vodenje podjetij.

DEMO verzija

Verzije

Program Firmar je na voljo za uporabo na operacijskem sistemu Windows.

Na voljo je tudi Firmar blagajna za Android, ki vam omogoča uporabo davčne blagajne na telefonu ali tabličnem računalniku.

Program za izdajo računov, vodenje blagajne, potne naloge in obračun potnih stroškov, evidenco prejetih računov, vodenje prometa na transakcijskem računu, spremljanje plačil, izdelavo plačilnih nalogov in vodenje zalog.

Več o tem

Uporaba

Firmar je mogoče uporabljati na več načinov - od poljubnega kombiniranja in povezovanja modulov, do povezovanja več programov Firmar v skupen sistem - omrežje.

Paketi / moduli

Ponudba vseh paketov in pregled vseh modulov.

Lastnosti

Kakšne so lastnosti programa Firmar?

 

Firmar - uporabniški priročnik

Navodila za uporabo programa Firmar so na voljo preko spleta (spodaj) ali v naslednjih formatih:

firmar-navodila.pdf PDF

firmar-navodila.doc Word

firmar-navodila.odt OpenOffice

Navodila lahko prikličete tudi v programu s tipko F1.


Kazalo

E-pošiljanje / Nastavitve za e-pošiljanje / Splošno

V zavihku Splošno nastavite način pošiljanja dokumentov. Nastavitev "brez" enomogoča pošiljanje. Nastavitev "SMTP server" se uporablja za pošiljanje prek strežnika za elektronsko pošto (priporočljiva nastavitev). Nastavitev "E-mail klient" se uporablja za pošiljanje preko lokalnega klienta (programa).

Ločilo e-mail naslovov je znak s katerim ločite več e-mail naslovov, ki jih vnašate v vnosna polja za e-mail, npr. pri polju Za.

skrita kopija na e-mail pošiljatelja - nastavitev se uporablja pri pošiljanju posameznega dokumenta, tako da doda e-mail iz nastavitev v polje Skp.