ArtSoft Firmar - poslovni program za vaše poslovanje

Poslovni računalniški program za vodenje podjetij.

DEMO verzija

Verzije

Program Firmar je na voljo za uporabo na operacijskem sistemu Windows.

Na voljo je tudi Firmar blagajna za Android, ki vam omogoča uporabo davčne blagajne na telefonu ali tabličnem računalniku.

Program za izdajo računov, vodenje blagajne, potne naloge in obračun potnih stroškov, evidenco prejetih računov, vodenje prometa na transakcijskem računu, spremljanje plačil, izdelavo plačilnih nalogov in vodenje zalog.

Več o tem

Uporaba

Firmar je mogoče uporabljati na več načinov - od poljubnega kombiniranja in povezovanja modulov, do povezovanja več programov Firmar v skupen sistem - omrežje.

Paketi / moduli

Ponudba vseh paketov in pregled vseh modulov.

Lastnosti

Kakšne so lastnosti programa Firmar?

 

Firmar - uporabniški priročnik

Navodila za uporabo programa Firmar so na voljo preko spleta (spodaj) ali v naslednjih formatih:

firmar-navodila.pdf PDF

firmar-navodila.doc Word

firmar-navodila.odt OpenOffice

Navodila lahko prikličete tudi v programu s tipko F1.


Kazalo

E-pošiljanje / Sporočilo

Sporočilo je okno za vnos in pošiljanje posameznega e-mail sporočila. Poleg ročne priprave sporočila vam je na voljo tudi avtomatska, ki se uporablja pri pošiljanju izhodnih dokumentov.

Za avtomatsko pripravo sporočila s priponko izhodnega dokumenta je dovolj klik na gumb E-mail, ki se nahaja na vnosu računa, ponudbe ali predračuna. Avtomatsko pripravljeno sporočilo bo tako vsebovalo vse podatke in bo pripravljeno za pošiljanje.

Za pripravo sporočila so na voljo naslednja vnosna polja:

Od - e-mail naslov pošiljatelja, ki ga predhodno nastavite v nastavitvah.

Za - e-mail naslov naslovnika.

Kp - e-mail naslov - kopija sporočila. Pri uporabi kopije bo poslano dodatno sporočilo na poljuben naslov.

Skp - e-mail naslov - skrita kopija. Pri skriti kopiji se odpošlje dodatno sporočilo na poljuben naslov, e-mail naslov za pošiljanje kopije pa naslovniku (Za) ne bo viden.

V polja za e-mail naslove lahko vnesete tudi več e-mail naslovov. Ločite jih z ločilom iz nastavitev, privzeto ločilo je vejica.

Zadeva - zadeva oz. naslov sporočila.

Besedilo - besedilo oz. vsebina sporočila.

Sporočilu lahko dodate tudi priponke - datoteke, ki jih odpošljete skupaj z vašim sporočilom. Gumb Dodaj uporabite za izbiro datoteke. Za odstranjevanje označite datoteko priponke in kliknite gumb Odstrani. Če je priponk več jih lahko sortirate z gumboma Gor/Dol oz. priponke prestavljate z miško. Priponko lahko odprete z dvoklikom na posamezno vrstico (datoteko) ali s klikom na gumb Odpri priponko. Priponka, ki je lahko tipa pdf (npr. račun), tekst (txt), slika itd. se nato odpre z ustreznim programom npr. pdf pregledovalnik, urejevalnik teksta ipd.

Za pošiljanje sporočila kliknite na gumb Pošlji. Če sporočila ne želite poslati, ga lahko izbrišete brez pošiljanja s klikom na gumb Počisti.