ArtSoft Firmar - poslovni program za vaše poslovanje

Poslovni računalniški program za vodenje podjetij.

DEMO verzija

Verzije

Program Firmar je na voljo za uporabo na operacijskem sistemu Windows.

Na voljo je tudi Firmar blagajna za Android, ki vam omogoča uporabo davčne blagajne na telefonu ali tabličnem računalniku.

Program za izdajo računov, vodenje blagajne, potne naloge in obračun potnih stroškov, evidenco prejetih računov, vodenje prometa na transakcijskem računu, spremljanje plačil, izdelavo plačilnih nalogov in vodenje zalog.

Več o tem

Uporaba

Firmar je mogoče uporabljati na več načinov - od poljubnega kombiniranja in povezovanja modulov, do povezovanja več programov Firmar v skupen sistem - omrežje.

Paketi / moduli

Ponudba vseh paketov in pregled vseh modulov.

Lastnosti

Kakšne so lastnosti programa Firmar?

 

Firmar - uporabniški priročnik

Navodila za uporabo programa Firmar so na voljo preko spleta (spodaj) ali v naslednjih formatih:

firmar-navodila.pdf PDF

firmar-navodila.doc Word

firmar-navodila.odt OpenOffice

Navodila lahko prikličete tudi v programu s tipko F1.


Kazalo

Fakturiranje / IOP / IOP

Izdelava IOP za posameznega partnerja je preprosta - izberete partnerja, vnašalca in datum IOP ter kliknete na gumb Odprte postavke.

Vnesite Datum IOP, ki je stanje na dan in ga program upošteva za pripravo izpisa odprtih postavk.

Vnesete lahko tudi začetni in končni tekst. Da si postopek čimbolj skrajšate lahko v nastavitvah (menu Fakturiranje/Nastavitve za IOP) nastavite tekste in privzetega vnašalca.

V tabeli Računi se bo po kliku na gumb Odprte postavke prikazal seznam neplačanih računov. Z malima gumboma desno (Odstrani in Odstrani vse) lahko dodatno urejate tabelo računov.

Po kliku na gumb Dodaj bo IOP obrazec shranjen in pripravljen za pošiljanje. S klikom na gumb Natisni ga tiskate na tiskalnik.

Drugi del vnos IOP je zavihek Potrditev (desno od zavihka Osnovno), ki ga urejate, ko od stranke prejmete vrnjen obrazec. Omogoča vam vnos datuma, vnos osebe in izbiro med tremi možnostmi: ni odgovora, se strinjajo in izpodbijajo.

V kolikor izberete možnost izpodbijajo, dodatno vnesete še znesek in razlog. Dodani vnos nato shranite s klikom na gumb Uredi.