ArtSoft Firmar - poslovni program za vaše poslovanje

Poslovni računalniški program za vodenje podjetij.

DEMO verzija

Verzije

Program Firmar je na voljo za uporabo na operacijskem sistemu Windows.

Na voljo je tudi Firmar blagajna za Android, ki vam omogoča uporabo davčne blagajne na telefonu ali tabličnem računalniku.

Program za izdajo računov, vodenje blagajne, potne naloge in obračun potnih stroškov, evidenco prejetih računov, vodenje prometa na transakcijskem računu, spremljanje plačil, izdelavo plačilnih nalogov in vodenje zalog.

Več o tem

Uporaba

Firmar je mogoče uporabljati na več načinov - od poljubnega kombiniranja in povezovanja modulov, do povezovanja več programov Firmar v skupen sistem - omrežje.

Paketi / moduli

Ponudba vseh paketov in pregled vseh modulov.

Lastnosti

Kakšne so lastnosti programa Firmar?

 

Firmar - uporabniški priročnik

Navodila za uporabo programa Firmar so na voljo preko spleta (spodaj) ali v naslednjih formatih:

firmar-navodila.pdf PDF

firmar-navodila.doc Word

firmar-navodila.odt OpenOffice

Navodila lahko prikličete tudi v programu s tipko F1.


Kazalo

Fakturiranje / IOP / Pregled IOP-jev

Pregled IOP-jev vam prikaže seznam vnesenih IOP obrazcev. Za izdelavo pregleda kliknite gumb Najdi. Pregled lahko dodatno filtrirate še po številki dokumenta, datumu, partnerju in tudi glede na tip odgovora za IOP - vsi, ni odgovora, se strinjajo, izpodbijajo.

Posamezen IOP iz pregleda odprete z dvoklikom na posamezno vrstico ali pa tako, da označite vrstico ter kliknete gumb Odpri dokument.

Iz pregleda lahko tiskate tako seznam, kot tudi IOP-je. Za tiskanje seznama kliknite gumb Natisni. Za tiskanje IOP-jev označite vrstice s CTRL (ali SHIFT) + klik z miško. Če ne označite vrstic bodo tiskani vsi IOP-ji glede na trenutno iskanje. Predogled tiskanja pripravite s klikom na gumb Natisni D.