ArtSoft Firmar - poslovni program za vaše poslovanje

Poslovni računalniški program za vodenje podjetij.

DEMO verzija

Verzije

Program Firmar je na voljo za uporabo na operacijskem sistemu Windows.

Na voljo je tudi Firmar blagajna za Android, ki vam omogoča uporabo davčne blagajne na telefonu ali tabličnem računalniku.

Program za izdajo računov, vodenje blagajne, potne naloge in obračun potnih stroškov, evidenco prejetih računov, vodenje prometa na transakcijskem računu, spremljanje plačil, izdelavo plačilnih nalogov in vodenje zalog.

Več o tem

Uporaba

Firmar je mogoče uporabljati na več načinov - od poljubnega kombiniranja in povezovanja modulov, do povezovanja več programov Firmar v skupen sistem - omrežje.

Paketi / moduli

Ponudba vseh paketov in pregled vseh modulov.

Lastnosti

Kakšne so lastnosti programa Firmar?

 

Firmar - uporabniški priročnik

Navodila za uporabo programa Firmar so na voljo preko spleta (spodaj) ali v naslednjih formatih:

firmar-navodila.pdf PDF

firmar-navodila.doc Word

firmar-navodila.odt OpenOffice

Navodila lahko prikličete tudi v programu s tipko F1.


Kazalo

Fakturiranje / Izdani dokumenti / Sestava izdanih dokumentov / Avtomatska izdelava

V primeru, da sestavljate dokument, ki temelji na predhodno izdelanem dokumentu (ponudbi, predračunu, računu, delovnem nalogu,...), lahko ta dokument izdelate avtomatsko.

Kliknete na lupo, ki se nahaja zraven teksta "Avtomatska izdelava iz". Če izdelujete račun, predračun ali avansni račun, se vam odpre okno Pregled predračunov oz. Pregled avansnih računov. Če izdelujete dobropis, se vam odpre Pregled računov in plačil. Poiščete želeni dokument in ga izberete z dvoklikom ali s klikom na gumb Potrdi. Pred vami je nov dokument, izdelan na podlagi predhodno izdelanega dokumenta.

Če želite lahko izdelate nov dokument tudi iz več dokumentov hkrati. V tem primeru morate v pregledu označiti več vrstic, kar storite tako, da držite tipko CTRL oz. SHIFT in z miško klikate izbrane vrstice. Ko ste končali z označevanjem kliknite gumb Potrdi.

Kot vzorčni dokument za avtomatsko izdelavo drugih dokumentov lahko uporabite predračun (npr. vaša ponudba vsebuje več različnih artiklov enakih količin in cen, ki so na vseh dokumentih enaki).

Pri dokumentu izdelanem na podlagi avtomatske izdelave bo v tabeli artikli v koloni Veza oznaka dokumenta. Če boste npr. izdelali račun iz predračuna št. 1 bo oznaka "PR-000001".