ArtSoft Firmar - poslovni program za vaše poslovanje

Poslovni računalniški program za vodenje podjetij.

DEMO verzija

Verzije

Program Firmar je na voljo za uporabo na operacijskem sistemu Windows.

Na voljo je tudi Firmar blagajna za Android, ki vam omogoča uporabo davčne blagajne na telefonu ali tabličnem računalniku.

Program za izdajo računov, vodenje blagajne, potne naloge in obračun potnih stroškov, evidenco prejetih računov, vodenje prometa na transakcijskem računu, spremljanje plačil, izdelavo plačilnih nalogov in vodenje zalog.

Več o tem

Uporaba

Firmar je mogoče uporabljati na več načinov - od poljubnega kombiniranja in povezovanja modulov, do povezovanja več programov Firmar v skupen sistem - omrežje.

Paketi / moduli

Ponudba vseh paketov in pregled vseh modulov.

Lastnosti

Kakšne so lastnosti programa Firmar?

 

Firmar - uporabniški priročnik

Navodila za uporabo programa Firmar so na voljo preko spleta (spodaj) ali v naslednjih formatih:

firmar-navodila.pdf PDF

firmar-navodila.doc Word

firmar-navodila.odt OpenOffice

Navodila lahko prikličete tudi v programu s tipko F1.


Kazalo

Fakturiranje / Izdani dokumenti / Sestava izdanih dokumentov / Teksti

Na tem delu izberete začetni in končni tekst vašega dokumenta. Tekst lahko vtipkate v za to namenjeni polji.

Če določen tekst uporabljate večkrat, pa je smiselno, da se ta nahaja v šifrantu Teksti. Šifrant lahko prikličete iz menuja Šifranti ali direktno iz dokumenta s klikom na lupo, ki se nahaja v okvirčku Teksti.

Gumb desno (puščica desno), ki se nahaja v okvirčku Teksti, naloži na dokument privzete tekste, če ste jih določili (podpoglavje "Šifranti/Teksti"). Tako lahko imate za npr. račun že vnaprej določen končni tekst, ki opisuje pogoje poslovanja, podatke za nakazilo ipd., prikličete pa ga s klikom na puščico.

Desno od kvadratkov za tekst se nahaja ikona "lupa plus", ki vam omogoča lažje urejanje daljšega teksta. Odpre se vam okno, kjer lahko tekst uredite in nato vnos potrdite z gumbom Potrdi.

Gumb pod lupo (dodaj), vstavi tekst z izvornimi dokumenti, to so številke dokumentov iz katerih je izdelan trenutni dokument. Če ste npr. preko avtomatske izdelave izdelali račun iz več dobavnic, bo ta opcija izpisala številke dobavnic v okvirček Začetni tekst.