ArtSoft Firmar - poslovni program za vaše poslovanje

Poslovni računalniški program za vodenje podjetij.

DEMO verzija

Verzije

Program Firmar je na voljo za uporabo na operacijskem sistemu Windows.

Na voljo je tudi Firmar blagajna za Android, ki vam omogoča uporabo davčne blagajne na telefonu ali tabličnem računalniku.

Program za izdajo računov, vodenje blagajne, potne naloge in obračun potnih stroškov, evidenco prejetih računov, vodenje prometa na transakcijskem računu, spremljanje plačil, izdelavo plačilnih nalogov in vodenje zalog.

Več o tem

Uporaba

Firmar je mogoče uporabljati na več načinov - od poljubnega kombiniranja in povezovanja modulov, do povezovanja več programov Firmar v skupen sistem - omrežje.

Paketi / moduli

Ponudba vseh paketov in pregled vseh modulov.

Lastnosti

Kakšne so lastnosti programa Firmar?

 

Firmar - uporabniški priročnik

Navodila za uporabo programa Firmar so na voljo preko spleta (spodaj) ali v naslednjih formatih:

firmar-navodila.pdf PDF

firmar-navodila.doc Word

firmar-navodila.odt OpenOffice

Navodila lahko prikličete tudi v programu s tipko F1.


Kazalo

Osnovna uporaba / Notranja okna

Namen notranjih oken je minimalna izguba časa in podatkov pri opravljanju več opravil naenkrat.

Primer uporabe

Pregled računov in plačil vam prikaže seznam izdanih računov. Z dvoklikom na posamezni račun se vam odpre drugo notranje okno Račun. Če želite preiti na drugi račun iz pregleda vam okna Račun ni potrebno zapreti. Z miško aktivirate okno Pregled računov in plačil, dvokliknete na drugi račun in vsebina izbranega računa se vam ponovno prikaže v že aktiviranem oknu Račun. V tem trenutku pa želite izdelati še predračun. V menuju Fakturiranje izberete Predračun, ga sestavite, shranite, natisnete... Ko je to vmesno opravilo zaključeno, lahko notranje okno Predračun zaprete ali pa ga pustite. V vsakem primeru vas čaka zadnje stanje: Pregled računov in plačil ter Račun.

Notranja okna so pripomoček za učinkovitejše delo, med seboj komunicirajo in si zapomnijo zadnje stanje. Tudi če okna zaprete vas ob ponovnem odprtju okna čaka zadnje stanje, npr. zadnji Pregled računov in plačil, zadnja izbira v šifrantu,...

Vsako notranje okno ima v zgornjem desnem kotu tri ikone. Prva predstavlja zmanjšanje okna, ki se skrije in prikaže spodaj levo v obliki ikone, kamor lahko kliknete za ponoven prikaz okna. Druga predstavlja povečanje okna na velikost namizja programa (maksimalno velikost). S klikom na tretjo ikono okno zapremo in ga lahko kasneje znova odpremo samo z izbiro iz menuja.

Velikosti notranjih oken lahko spreminjate in program si jih zapomni.