ArtSoft Firmar - poslovni program za vaše poslovanje

Poslovni računalniški program za vodenje podjetij.

DEMO verzija

Verzije

Program Firmar je na voljo za uporabo na operacijskem sistemu Windows.

Na voljo je tudi Firmar blagajna za Android, ki vam omogoča uporabo davčne blagajne na telefonu ali tabličnem računalniku.

Program za izdajo računov, vodenje blagajne, potne naloge in obračun potnih stroškov, evidenco prejetih računov, vodenje prometa na transakcijskem računu, spremljanje plačil, izdelavo plačilnih nalogov in vodenje zalog.

Več o tem

Uporaba

Firmar je mogoče uporabljati na več načinov - od poljubnega kombiniranja in povezovanja modulov, do povezovanja več programov Firmar v skupen sistem - omrežje.

Paketi / moduli

Ponudba vseh paketov in pregled vseh modulov.

Lastnosti

Kakšne so lastnosti programa Firmar?

 

Firmar - uporabniški priročnik

Navodila za uporabo programa Firmar so na voljo preko spleta (spodaj) ali v naslednjih formatih:

firmar-navodila.pdf PDF

firmar-navodila.doc Word

firmar-navodila.odt OpenOffice

Navodila lahko prikličete tudi v programu s tipko F1.


Kazalo

Osnovna uporaba / Pogovorna okna

Pogovorna okna ali dialogi se odprejo, ko je potrebna takojšnja izbira, vnos ali informacija. Npr. klik na lupo zraven datumskega polja vam odpre koledar za izbiro datuma, pri dodajanju artikla na račun se vam odpre pogovorno okno za vnos potrebnih podatkov o količini in popustu, pri popravljanju ali dodajanju se vam lahko odpre sporočilo o napaki pri vnosu,... Pogovorno okno morate za nadaljevanje dela takoj zapreti, kar se običajno naredi s klikom na gumb Potrdi, Prekliči, Vredu ipd. Okno lahko prekličete tudi s pritiskom tipke Esc.