ArtSoft Firmar - poslovni program za vaše poslovanje

Poslovni računalniški program za vodenje podjetij.

DEMO verzija

Verzije

Program Firmar je na voljo za uporabo na operacijskem sistemu Windows.

Na voljo je tudi Firmar blagajna za Android, ki vam omogoča uporabo davčne blagajne na telefonu ali tabličnem računalniku.

Program za izdajo računov, vodenje blagajne, potne naloge in obračun potnih stroškov, evidenco prejetih računov, vodenje prometa na transakcijskem računu, spremljanje plačil, izdelavo plačilnih nalogov in vodenje zalog.

Več o tem

Uporaba

Firmar je mogoče uporabljati na več načinov - od poljubnega kombiniranja in povezovanja modulov, do povezovanja več programov Firmar v skupen sistem - omrežje.

Paketi / moduli

Ponudba vseh paketov in pregled vseh modulov.

Lastnosti

Kakšne so lastnosti programa Firmar?

 

Firmar - uporabniški priročnik

Navodila za uporabo programa Firmar so na voljo preko spleta (spodaj) ali v naslednjih formatih:

firmar-navodila.pdf PDF

firmar-navodila.doc Word

firmar-navodila.odt OpenOffice

Navodila lahko prikličete tudi v programu s tipko F1.


Kazalo

Osnovna uporaba / Stranska vrstica

Stranska vrstica je vrstica na levi.

Prednost stranske vrstice je, da vam omogoča pregledno pomikanje po modulih in izbiro določenih oken, npr. račun. Omogoča tudi iskanje z vnosom preko tipkovnice in ustvarjanje zaznamkov.

Osnovni gumb v zgornjem levem kotu je ikona "domov", s katerim se vrnete na glavni menu (seznam modulov).

Desno od ikone "domov" je iskalno polje v katerega lahko kliknete in vtipkate del iskanega teksta. Če vnesete npr. "komp" in imate tudi modul za pobot, vam tako ponudi možnosti: kompenzacija, pregled kompenzacij,...

Širino stranske vrstice lahko prilagodite tako, da kliknete v desnem robu ter z miško povlecete levo ali desno. Prilagodite lahko tudi višino zgornjega/spodnjega dela stranske vrstice, tako da kliknete na vodoravno črto zraven teksta "Zaznamki".

Zaznamki je zelo uporabna možnost, saj vam omogoča hitrejši dostop do oken, ki jih pogosteje uporabljate. Posamezno okno lahko dodate med zaznamke tako, da takrat ko je okno odprto kliknete na ikono + v spodnjem levem kotu. Enako lahko s klikom na ikono (koš) odstranite zaznamek.

Stransko vrstico lahko začasno skrčite na levo in kasneje obnovite. Temu sta namenjena gumba (puščici levo in desno), ki jih najdete v zgornjem delu na robu stranske vrstice

Uporaba stranske vrstice je opcijska. Prikaz/ne prikaz stranske vrstice lahko nastavljate v nastavitvah - menu Upravljanje/Uporabniške nastavitve/Vmesnik, kjer naredite ali počistite kljukico zraven nastavitve "prikaži stransko vrstico".

Pri uporabi stranske vrstice so moduli na voljo na levi, če stransko vrstico izklopite pa so moduli na voljo v zgornjih menujih.