ArtSoft Firmar - poslovni program za vaše poslovanje

Poslovni računalniški program za vodenje podjetij.

DEMO verzija

Verzije

Program Firmar je na voljo za uporabo na operacijskem sistemu Windows.

Na voljo je tudi Firmar blagajna za Android, ki vam omogoča uporabo davčne blagajne na telefonu ali tabličnem računalniku.

Program za izdajo računov, vodenje blagajne, potne naloge in obračun potnih stroškov, evidenco prejetih računov, vodenje prometa na transakcijskem računu, spremljanje plačil, izdelavo plačilnih nalogov in vodenje zalog.

Več o tem

Uporaba

Firmar je mogoče uporabljati na več načinov - od poljubnega kombiniranja in povezovanja modulov, do povezovanja več programov Firmar v skupen sistem - omrežje.

Paketi / moduli

Ponudba vseh paketov in pregled vseh modulov.

Lastnosti

Kakšne so lastnosti programa Firmar?

 

Firmar - uporabniški priročnik

Navodila za uporabo programa Firmar so na voljo preko spleta (spodaj) ali v naslednjih formatih:

firmar-navodila.pdf PDF

firmar-navodila.doc Word

firmar-navodila.odt OpenOffice

Navodila lahko prikličete tudi v programu s tipko F1.


Kazalo

Osnovna uporaba / Tabele

Tabele vsebujejo podatke v obliki vrstic in stolpcev.

Vrstice lahko označite s klikom, kar v nekaterih primerih naloži označene podatke v vnosna polja, kjer jih lahko urejate. Označeno vrstico lahko tudi izbrišete. Na vrstico lahko dvokliknete in tako izberete podatek v šifrantu ali se vam odpre pogovorno okno za popravljanje podatkov. Npr. popravljanje podatkov o artiklu na računu. Nekatere tabele omogočajo razporejanje vrstic z miško, kar deluje tako, da z miško primete vrstico in jo prestavite na željeno pozicijo.

Nekatere tabele omogočajo sortiranje. Če kliknete na ime stolpca se vam podatki uredijo po abecedi od A do Ž, ob ponovnem kliku na ime stolpca se vam razporedijo po abecedi od Ž do A, s še enim klikom na ime stolpca pa se razporedijo v osnovno zaporedje. Nastavitev sortiranja si bo program zapomnil.

Širine stolpcev lahko spreminjate, če premaknete miškin kazalec na ločevalno črto (črto, ki ločuje dva naziva stolpcev), kliknete in povlečete v levo ali desno. Širine stolpcev si bo program zapomnil.

Celice, ki se nahajajo v stolpcih katerih glava je modre barve se lahko urejajo direktno v tabeli. Dvoklik na celico prikaže kurzor.