ArtSoft Firmar - poslovni program za vaše poslovanje

Poslovni računalniški program za vodenje podjetij.

DEMO verzija

Verzije

Program Firmar je na voljo za uporabo na operacijskem sistemu Windows.

Na voljo je tudi Firmar blagajna za Android, ki vam omogoča uporabo davčne blagajne na telefonu ali tabličnem računalniku.

Program za izdajo računov, vodenje blagajne, potne naloge in obračun potnih stroškov, evidenco prejetih računov, vodenje prometa na transakcijskem računu, spremljanje plačil, izdelavo plačilnih nalogov in vodenje zalog.

Več o tem

Uporaba

Firmar je mogoče uporabljati na več načinov - od poljubnega kombiniranja in povezovanja modulov, do povezovanja več programov Firmar v skupen sistem - omrežje.

Paketi / moduli

Ponudba vseh paketov in pregled vseh modulov.

Lastnosti

Kakšne so lastnosti programa Firmar?

 

Firmar - uporabniški priročnik

Navodila za uporabo programa Firmar so na voljo preko spleta (spodaj) ali v naslednjih formatih:

firmar-navodila.pdf PDF

firmar-navodila.doc Word

firmar-navodila.odt OpenOffice

Navodila lahko prikličete tudi v programu s tipko F1.


Kazalo

POS / Info

Modul POS je dodatek k modulu Fakturiranje in omogoča pripravo blagajniških računov. Za davčno blagajno lahko uporabljate lahko ta vmesnik ali pa izdelujete račune preko modula Fakturiranje, ki enako omogoča funkcionalnost davčne blagajne.

Ne glede na to, ali se odločite račune izdelovati preko modula POS ali preko modula Fakturiranje, je potrebno za uporabo davčne blagajne nastaviti osnovne nastavitve - POS nastavitve.

V nastavitvah je potrebno izbrati certifikat (namensko digitalno potrdilo za davčno blagajno) in konfigurirati ustrezni POS tiskalnik.