ArtSoft Firmar - poslovni program za vaše poslovanje

Poslovni računalniški program za vodenje podjetij.

DEMO verzija

Verzije

Program Firmar je na voljo za uporabo na operacijskem sistemu Windows.

Na voljo je tudi Firmar blagajna za Android, ki vam omogoča uporabo davčne blagajne na telefonu ali tabličnem računalniku.

Program za izdajo računov, vodenje blagajne, potne naloge in obračun potnih stroškov, evidenco prejetih računov, vodenje prometa na transakcijskem računu, spremljanje plačil, izdelavo plačilnih nalogov in vodenje zalog.

Več o tem

Uporaba

Firmar je mogoče uporabljati na več načinov - od poljubnega kombiniranja in povezovanja modulov, do povezovanja več programov Firmar v skupen sistem - omrežje.

Paketi / moduli

Ponudba vseh paketov in pregled vseh modulov.

Lastnosti

Kakšne so lastnosti programa Firmar?

 

Firmar - uporabniški priročnik

Navodila za uporabo programa Firmar so na voljo preko spleta (spodaj) ali v naslednjih formatih:

firmar-navodila.pdf PDF

firmar-navodila.doc Word

firmar-navodila.odt OpenOffice

Navodila lahko prikličete tudi v programu s tipko F1.


Kazalo

Šifranti / Nastavitve za artikle

Nastavitve za artikle se nanašajo na delovanje šifranta Artikli.

Maksimalna velikost slike - velikost, ki velja za širino in višino. Shranjevanje velikih slik upočasni nalaganje in shranjevanje, porabi veliko prostora na disku - nepotrebno velik arhiv podatkov in shranjenih datotek, npr. PDF. Izberite čim manjšo številko, toliko da je kvaliteta slike še zadovoljiva.

ponudi spremembo velikost ob dodajanju slike - če je nastavitev vklopljena, ob dodajanju slike v šifrant artiklov preverja ali je slika večja kot nastavljena maksimalna velikost, vas na to opozori ter ponudi zmanjšanje slike.

omogočeno shranjevanje slike nad maksimalno velikostjo - če je nastavitev vklopljena vam je omogočeno, da shranite sliko tudi če presega maksimalno velikost. Če je nastavitev izklopljena in je slika prevelika je ne morete shraniti.