ArtSoft Firmar - poslovni program za vaše poslovanje

Poslovni računalniški program za vodenje podjetij.

DEMO verzija

Verzije

Program Firmar je na voljo za uporabo na operacijskem sistemu Windows.

Na voljo je tudi Firmar blagajna za Android, ki vam omogoča uporabo davčne blagajne na telefonu ali tabličnem računalniku.

Program za izdajo računov, vodenje blagajne, potne naloge in obračun potnih stroškov, evidenco prejetih računov, vodenje prometa na transakcijskem računu, spremljanje plačil, izdelavo plačilnih nalogov in vodenje zalog.

Več o tem

Uporaba

Firmar je mogoče uporabljati na več načinov - od poljubnega kombiniranja in povezovanja modulov, do povezovanja več programov Firmar v skupen sistem - omrežje.

Paketi / moduli

Ponudba vseh paketov in pregled vseh modulov.

Lastnosti

Kakšne so lastnosti programa Firmar?

 

Firmar - uporabniški priročnik

Navodila za uporabo programa Firmar so na voljo preko spleta (spodaj) ali v naslednjih formatih:

firmar-navodila.pdf PDF

firmar-navodila.doc Word

firmar-navodila.odt OpenOffice

Navodila lahko prikličete tudi v programu s tipko F1.


Kazalo

Skladišče / Prevzemnica / Artikli / Dodajanje artiklov iz naročilnice

Artikle lahko dodate tudi iz obstoječe naročilnice. Ta možnost je na voljo v kolikor imate tudi modul Naročila. Naročilnico, ki ste jo že pripravili za dobavitelja, lahko kasneje, ko dobite naročeno blago, uporabite za izdelavo prevzemnice.

Pri tem načinu kreiranja postavk iz naročilnice se uporabijo naročene količine oz. količine, ki še niso bile prevzete preko druge prevzemnice. Cene artiklov se nastavijo na podlagi trenutnih prodajnih cen.

Če dokument prejet od dobavitelja vključuje tudi popust, ga vnesite pred izbiro naročilnice. Na prevzemnico se bo prenesel tudi partner, ki ste ga izbrali na naročilnici.

Za pripravo prevzema na podlagi naročilnice kliknite gumb Dodaj iz naročilnice, ki vam odpre pregled naročilnic, kjer izberete naročilnico in kliknete gumb Potrdi.

Po kreiranju postavk preverite nabavne cene. Preverite tudi količine in jih popravite v primeru odstopanja med naročenimi in dobavljenimi količinami.