ArtSoft Firmar - poslovni program za vaše poslovanje

Poslovni računalniški program za vodenje podjetij.

DEMO verzija

Verzije

Program Firmar je na voljo za uporabo na operacijskem sistemu Windows.

Na voljo je tudi Firmar blagajna za Android, ki vam omogoča uporabo davčne blagajne na telefonu ali tabličnem računalniku.

Program za izdajo računov, vodenje blagajne, potne naloge in obračun potnih stroškov, evidenco prejetih računov, vodenje prometa na transakcijskem računu, spremljanje plačil, izdelavo plačilnih nalogov in vodenje zalog.

Več o tem

Uporaba

Firmar je mogoče uporabljati na več načinov - od poljubnega kombiniranja in povezovanja modulov, do povezovanja več programov Firmar v skupen sistem - omrežje.

Paketi / moduli

Ponudba vseh paketov in pregled vseh modulov.

Lastnosti

Kakšne so lastnosti programa Firmar?

 

Firmar - uporabniški priročnik

Navodila za uporabo programa Firmar so na voljo preko spleta (spodaj) ali v naslednjih formatih:

firmar-navodila.pdf PDF

firmar-navodila.doc Word

firmar-navodila.odt OpenOffice

Navodila lahko prikličete tudi v programu s tipko F1.


Kazalo

UPN - univerzalni plačilni nalog / Kode namenov plačil

Šifrant kod namenov plačil služi hitremu dodajanju kode namena na plačilni nalog UPN. S pomočjo gumba Uvozi se lahko podatki pred uporabo uvozijo v šifrant iz ustrezne datoteke, ki je na voljo na internetni strani za podporo.

Če ne poznate ustrezne kode namena jo lahko poiščete tako, da v polje Ime vnesite del ključne besede npr. blag (v tem primeru boste dobili kode, ki se uporabljajo za prodajo blaga).

Drugi način iskanja je uporaba sortiranja po kolonah. Kliknite na naziv kolone npr. Ime in dobili boste abecedno razvrstitev.