ArtSoft Firmar - poslovni program za vaše poslovanje

Poslovni računalniški program za vodenje podjetij.

DEMO verzija

Verzije

Program Firmar je na voljo za uporabo na operacijskem sistemu Windows.

Na voljo je tudi Firmar blagajna za Android, ki vam omogoča uporabo davčne blagajne na telefonu ali tabličnem računalniku.

Program za izdajo računov, vodenje blagajne, potne naloge in obračun potnih stroškov, evidenco prejetih računov, vodenje prometa na transakcijskem računu, spremljanje plačil, izdelavo plačilnih nalogov in vodenje zalog.

Več o tem

Uporaba

Firmar je mogoče uporabljati na več načinov - od poljubnega kombiniranja in povezovanja modulov, do povezovanja več programov Firmar v skupen sistem - omrežje.

Paketi / moduli

Ponudba vseh paketov in pregled vseh modulov.

Lastnosti

Kakšne so lastnosti programa Firmar?

 

Firmar - uporabniški priročnik

Navodila za uporabo programa Firmar so na voljo preko spleta (spodaj) ali v naslednjih formatih:

firmar-navodila.pdf PDF

firmar-navodila.doc Word

firmar-navodila.odt OpenOffice

Navodila lahko prikličete tudi v programu s tipko F1.


Kazalo

Upravljanje / Nastavitve izhodnih dokumentov / Prikaz 2

Nastavitve se nanašajo na prikaz/ne prikaz posameznih elementov na dokumentih.

Slike - nastavitev za prikaz slik artiklov med postavkami na izdanih dokumentih. Nastavitev Višina slike vpliva na velikost slike na izpisu.

Vmesne vsote - nastavitev za prikaz vmesnih vsot med postavkami na izdanih dokumentih. Nastavite lahko tudi število praznih vrstic pred in za vmesno vsoto.

Barkode artiklov - nastavitev za prikaz barkod artiklov (Code 128) na izhodnih dokumentih. Naredite lahko kljukice za tiste vrste dokumentov (račun, dobavnica, ponudba, predračun), za katere želite, da se zraven artiklov izpisujejo tudi barkode.

Barkoda dokumenta - nastavitev za prikaz barkode dokumenta (Code 128) na izhodnih dokumentih. Naredite lahko kljukice za tiste vrste dokumentov (račun, dobavnica, ponudba, predračun), za katere želite prikaz barkode za številko dokumenta.

Za shranjevanje nastavitev kliknite gumb Shrani.